Vertrouw op Super Clean voor de schoonmaak van uw ruiten in Moeskroen

0472 96 35 34

Welkom op onze nieuwe website

De specialist voor het schoonmaken

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw ramen? Super Clean is de specialist die u nodig heeft! Ons bedrijf, gevestigd in Menen in de provincie West-Vlaanderen, is ook actief in de gemeenten Moeskroen, Doornik, Bergen, Aat en Leuze. Met hun ruim 9 jaar ervaring staan onze netheids- en hygiënemedewerkers tot uw dienst van maandag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u.

Familiebedrijf

Onze diensten zijn bestemd voor zowel bedrijven als particulieren en wij garanderen snel en verzorgd werk, ongeacht de schoon te maken ondergrond. Wij zorgen voor al uw ruiten, erkerramen, etalages en veranda's… zonder het raamkaderwerk te vergeten! Super Clean is een familiebedrijf; de zaakvoerder is altijd aanwezig op de werkvloer om ervoor te zorgen dat het resultaat aan de verwachtingen van de klant voldoet.

Gratis offerte

Wij werken op basis van een offerte die we samen uitwerken. We leggen ook de nadruk op onze degressieve prijzen, afhankelijk van de regelmaat van onze tussenkomsten!

Aarzel niet om ons te contacteren via het daartoe voorziene formulier, voor meer informatie over onze verschillende diensten en onze tarieven of voor een volledig gepersonaliseerde offerte. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0486 31 99 18 of 0472 96 35 34.