Het hele jaar door bij JV Super Clean verzekerd van een goede schoonmaak buiten

arrow Contacteer ons

seizoensschoonmaak

Grondig uitgevoerde schoonmaak buiten het hele jaar door

Tijdens de winter laten wind, regen, sneeuw en vorst en zelfs milieuverontreiniging hun sporen na op uw buitenwerk. Alles ziet er onfris en vies uit. U wilt graag dat alles weer schoon is en er uitnodigend uitziet. JV Super Clean staat tot uw dienst om buiten het gehele jaar door de voorkomende schoonmaakklussen te doen. Wij boenen alle oppervlakken van uw buitenruimte tot in de kleinste hoekjes. We reinigen de muren ook grondig met een hogedrukreiniger. 

Onze schoonmakers nemen al het buitenwerk even grondig onder handen:

  • terras

  • pergola

  • veranda

  • omheining

  • zwembad

  • garagedeur(en)

  • Etc.

Wij maken ook richels, koepels en luiken schoon, die vaak echte stofnesten zijn. Wij zijn werkzaam voor privéwoningen, maar ook voor flatgebouwen. Dankzij de schoonmaak door ons team van de gezamenlijke ruimtes komt uw woning weer goed tot zijn recht.

Meer info

Schoonmaak binnen

Tot onze schoonmaakdiensten behoort ook de grote voorjaarsschoonmaak. Onze schoonmakers maken uw woning van onder tot boven schoon. Zij verwijderen het stof uit ieder hoekje: onder het tapijt, de meubels en boven op de roedes. Geen enkel plekje zal worden overgeslagen, zelfs het plafond niet. Ons schoonmaakteam haalt spinnenwebben weg, wast de ramen en neemt de wanden af. Ook de vloer wordt gezogen en het sanitair geboend. Bovendien werken onze medewerkers in ploegen om nog efficiënter te kunnen werken en gaan daarbij discreet te werk om uw rust niet te verstoren.

Meer info

Ons bedrijf legt zich ook toe op de schoonmaak van kantoren en van ieder ander bedrijfspand. Als u meer hierover wilt weten, neem dan snel contact met ons op!