JV Super Clean, in Rekkem, dé schoonmaakdienst voor uw zonnepanelen

arrow Contacteer ons

reiniging van zonnepanelen met osmo

Een verantwoorde reiniging van uw zonnepanelen

Uw zonnepanelen moeten minstens één keer per jaar of ieder kwartaal worden schoongemaakt voor een zo groot mogelijk rendement. Of het nu gaat om een zonnepaneel dat warmte of licht omzet; de afzonderlijke cellen vangen meer zonlicht wanneer ze schoon zijn. Uw installatie zal dan ook meer energie produceren. Het onderhoud van zonnepanelen moet echter op een zorgvuldige manier gebeuren, want zonnepanelen zijn erg kwetsbaar. Door deze schoonmaakklus aan een ervaren en betrouwbaar bedrijf als JV Super Clean uit te besteden, bent u er zeker van dat de zonnepanelen goed schoon zullen worden en het rendement ervan verbetert.

Het juiste materieel wordt ingezet om al het vuil te verwijderen. Bovendien gebruiken we geen chemische middelen. Onze schoonmaakploegen maken uitsluitend gebruik van de producten van Osmo die ecologisch zijn en doeltreffend. Tenslotte worden de panelen met gezuiverd water afgespoten om kalkaanslag te vermijden.

Meer info

op ons vertrouwen, is verzekerd zijn van goed werk

JV Super Clean is al 15 jaar actief in de schoonmaakbranche. Ons bedrijf is gevestigd in Rekkem. Wij zijn verder werkzaam in de omliggende steden in een straal van 50 kilometer rondom Rekkem.

Laat het schoonmaakwerk aan ons over als u hoogtevrees heeft. Onze schoonmakers zijn uitgerust met veiligheidsgordels en zijn eraan gewend om tot op een hoogte van 12,4 meter hun werk te doen. Ze hebben de juiste vaardigheden en kunnen ook op de moeilijkste plekken komen.
Daarnaast bespaart u tijd als u dit werk aan ons overlaat, vooral als het om een groot oppervlak gaat. Wij onderscheiden ons bovendien niet alleen door ons snelle werk, maar ook door onze betaalbare prijzen.

Meer info

Na een reiniging van uw zonnepanelen door ons bedrijf zal het rendement van uw zonnepanelen aanzienlijk verbeteren, contacteer ons!