NMilieuvriendelijke vloerreiniging met JV Super Clean

arrow Contacteer ons

reiniging vloeren

Onderhoud van alle soorten vloeren

Met een grondige reiniging van de vloer slaagt JV Super Clean in zijn missie, namelijk om uw vloeren weer te laten stralen. Ons schoonmaakbedrijf neemt alle soorten vloeren onder handen zoals tegelvloeren, gietvloeren en houten vloeren. Gewoonlijk gaan we in grote ruimtes te werk met een dweilmachine, die uw vloeren borstelt met een schoonmaakmiddel en daarna het afvalwater opzuigt. Een schoonmaakbeurt wordt op deze manier snel gegeven en het vloeroppervlak wordt brandschoon, zelfs tot in alle hoeken. Dankzij ons zorgvuldige schoonmaakwerk is uw ruimte weer stralend schoon en dat komt het wooncomfort alleen maar ten goede.

Waar nodig wordt een hogedrukreiniger ingezet om hardnekkig vuil te verwijderen dat is achtergebleven na de verrichte bouwwerkzaamheden. Ook maken wij met een hogedrukreiniger buitenruimtes schoon, van terrassen, stoepen en paden tot balustrades en stenen of betonnen bloembakken en nog veel meer.

Meer info

Ervaren en vakkundig schoonmaakbedrijf

Ons bedrijf heeft in zijn 15 jaar ruime ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Wij begrijpen de behoeften van de klant en spelen in op hun wensen. Zo zijn wij in staat om onze schoonmaakdiensten aan te bieden voor diverse bedrijfstakken zoals:

  • kantoren

  • bedrijfsruimtes

  • winkels

  • restaurants

  • praktijkruimtes

  • advocatenkantoren, architectenbureaus, et cetera

JV Super Clean gebruikt de onderhoudsproducten van Osmo, die ecologisch zijn en even doeltreffend. Als u ons inschakelt, maakt u meteen een milieuvriendelijk gebaar naar onze planeet, want wij belasten het milieu zo min mogelijk met schadelijke stoffen.

Meer info

Onze schoonmaakploegen zijn werkzaam in een straal van 50 kilometer rond Rekkem, tot aan Bergen. Neem meteen contact met ons op!