Reinigen van ramen tot raamkozijnen door JV Super Clean

arrow Contacteer ons

reining ramen

AL ONZE KNOWHOW VOOR UW SCHONE RAMEN

Als specialist in industriële reiniging in Rekkem, neemt JV Super Clean uw ramen onder handen volgens een specifieke methode. Wij komen langs bij particulieren voor het reinigen van:

  • Ramen, Veluxramen en alle vensteropeningen

  • Spiegels

  • Schuiframen

  • Veranda's

  • Lichtkoepels en lichtstraten

Als u ons inschakelt, bent u van de vaak vervelende en mogelijk gevaarlijke schoonmaakklus verlost. Vooral wanneer u daarvoor op een stoel of trap moet klimmen. Na een schoonmaakbeurt door ons bedrijf schitteren uw ramen weer en is er geen spoortje van vuil meer te bekennen.

Ook bedrijven maken graag gebruik van onze kennis op schoonmaakgebied. Ze doen bijvoorbeeld een beroep op ons voor onder andere het schoonmaken van hun etalages en vitrines. Wij nemen ook het onderhoud van de glazen façades van hoge flatgebouwen voor onze rekening. Onze glazenwassers, voorzien van passend materieel, doen ook op grote hoogte veilig hun werk (tot 15 à 20 meter hoog).

Meer info

Wij maken ook uw kozijnen grondig schoon

Deur- en raamkozijnen moeten minstens één keer per jaar worden gereinigd, zodat ze niet alleen lang mee gaan, maar er ook mooi blijven uitzien voor een perfecte uitstraling van uw gebouw. Dit soort onderhoud maakt ook deel uit van onze schoonmaakdiensten en wij beschikken dan ook over voldoende mankracht om deze klus voor u te doen, zelfs als het om een grote hoeveelheid ramen (en deuren) gaat. Onze medewerkers zijn goed thuis in hun werk en weten precies welke schoonmaakmiddelen ze moeten gebruiken voor welk materiaal, en welk product het meest geschikt is voor hout, aluminium, pvc of welk ander materiaal dan ook.

Meer info

Wij werken in een straal van 50 kilometer rondom Rekkem. Neem contact met ons op voor een afspraak!