JV Super Clean, is werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

JV Super Clean verricht alle schoonmaakwerkzaamheden in Rekkem en in omliggende gemeenten als Moeskroen, Bergen en Doornik. Profiteer van de 15 jaar ervaring van ons familiebedrijf voor een smetteloos schone woon-, winkel-, of bedrijfsruimte.

arrow Contacteer ons

over ons

ieder soort schoonmaakwerk

Ons veelzijdige bedrijf kan worden ingeschakeld door particulieren die te maken hebben met waterschade of met de gevolgen van een brand of een overstroming om het woonhuis daarna grondig schoon te maken. Tot onze diensten behoren ook het schoon opleveren van een woning na een overlijden en het afronden van de bouwwerkzaamheden bij een verbouwing of de bouw van een nieuwe woning, zodat uw huis onmiddellijk bewoonbaar is.

Bedrijven doen eveneens een beroep op ons. Wij stellen onze schoonmakers onder meer te werk in kantoren en horecagelegenheden. Onze werknemers zijn bovendien beleefd en goed opgeleid. Onze zaakwaarnemer is altijd aanwezig om erop toe te zien dat iedere opdracht goed wordt uitgevoerd.

Meer info
schoonmaak ramen en kozijnen

Schoonmaken van ramen en kozijnen

Wij zijn ook werkzaam in woningen, flatgebouwen, hotels en openbare gebouwen om de ramen te wassen en de kozijnen goed schoon te maken. Om alles in goede staat te houden, gebruiken onze medewerkers de meest geschikte schoonmaakmiddelen voor elk materiaal.

schoonmaak zonnepanelen

Reiniging van zonnepanelen

Tot de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden behoort ook het reinigen van uw zonnepanelen voor het optimaal functioneren. Ook als het te reinigen totaaloppervlak groot is, gaan onze schoonmaakploegen vlot te werk om al het vuil te verwijderen dat de zonnepanelen bedekt. Bovendien wordt er gezuiverd water gebruikt om kalkaanslag te voorkomen. Daarnaast letten we er altijd op om het milieu zo weinig mogelijk te belasten en maken we gebruik van milieuvriendelijke producten.

Laat u verrassen door JV Super Clean met het snel geleverde schoonmaakwerk van onberispelijke kwaliteit. Neem telefonisch contact met ons op en vraag een offerte aan!

Nettoyage du sol

reiniging vloeren

vitres-châssis

reiniging ramen

nettoyage panneaux solaires-osmo

reiniging van zonnepanelen met osmo

nettoyage saisonnier

seizoensschoonmaak