Super Clean, uw schoonmaakbedrijf in Moeskroen

0472 96 35 34

Welkom op onze nieuwe website

Over ons

Als professional of als particulier, vertrouw op Super Clean voor al uw schoonmaak! Ons bedrijf, dat in 2007 werd opgericht, bevindt zich in de Lentedreef 48 in Menen, in de provincie West-Vlaanderen, maar onze medewerkers bestrijken ook de gemeenten Moeskroen, Doornik, Bergen, Aat en Leuze. Wij stellen ruim 9 jaar ervaring tot uw dienst, van maandag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u.

Kwaliteitsvol werk

Super Clean staat garant voor een vlekkeloos resultaat! Kantoren, winkels, restaurants, werven, openbare ruimten, privéruimten na een ramp (overstroming, waterschade, brand, enz.), na werken, na een overlijden… Wat uw vraag ook is en hoe groot uw oppervlakte ook is, ons team van professionals levert snel en kwaliteitsvol werk.

Gratis offerte

De netheid van uw binnen- of buitenruimte draagt ook bij tot uw comfort en welzijn. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de schoonmaak van zonnepanelen, kroonlijsten, jaloezieën en luiken; vertrouw op ons en geniet volop van het mooie weer!

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven of voor een gepersonaliseerde offerte, neemt u best contact op via het daartoe voorziene formulier of via telefoon op 0486 31 99 18 of 0472 96 35 34.